Facebook

Twitter

YouTube

LinkedId

Έγραψε ο Τύπος...

 s

10-2013 Παρουσίαση στο περιοδικό Τηλέραμα - Παρουσίαση του δίσκου "Ένα Χαμόγελο για το Αύριο"
pdf

____________________________

10-2013 Παρουσίαση στο MusicCorner
icon more
_____________________________

9-2013 Παρουσάση στο MousikosDromeas
icon more

_____________________________

9-2013 Παρουσίαση στο Rockopolis 
icon more

______________________________

9-2013 Παρουσίαση στην Αγγλική Γλώσσα στο LivingPostcards
icon more

______________________________

9-2013 Παρουσίαση στο Tralala 
icon more

_____________________________

6-2013 Παρουσίαση στο Rockopolis 
icon more

_______________________________

 

1-2013 Παρουσίαση στις ΕΠΙΛΟΓΕΣ Ήπειρος

pdfΜία γυναίκα γεμάτη συναισθήματα και όρεξη για ζωή, η Αντιγόνη Κατσούρη ξέρει πολύ καλά, όχι μόνο να δημιουργεί και να ερμηνεύει με τον δικό της ιδιαίτερο τρόπο μουσική και μελωδίες που ταξιδεύουν τον καθένα σε κόσμους ονειρικούς και άπιαστους, αλλά και να ζει την κάθε στιγμή και να απολαμβάνει όλα αυτά τα ωραία πράγματα που την ενδιαφέρουν και την γεμίζουν ως προσωπικότητα.

 
12-2012 Παρουσίαση στο Vivere - Αφιέρωμα στο Χαμόγελοpdf

Μία μουσικός με πολλές σπουδές και πτυχία πάνω στην μουσική (πιάνο και τραγούδι), πολυτάλαντη (με διάκριση και στην ζωγραφική και αγιογραφία), αλλά και άριστη πτυχιούχος της Νομικής Αθηνών (παράλληλα με την μουσική της ενασχόληση εργάζεται και ως Συμβολαιογράφος), η Αντιγόνη είναι ένας άνθρωπος χαρισματικός, μα πάνω απ’ όλα ένας άνθρωπος θετικός και ζεστός, που δεν διστάζει να σκορπίζει το χαμόγελό της παντού και να δίνει θετικά μηνύματα με κάθε ευκαιρία...

 12-2012 Μουσικόραμα

Με την μελωδική της φωνή, λιτή και απέριττη, όπως ακριβώς ταιριάζει άλλωστε και στο ύφος της όλης μουσικής δημιουργίας του Χατζιδάκι, αλλά και με το γεμάτο ευαισθησία και συναίσθημα παίξιμό της στο πιάνο, χάρισε μοναδικές στιγμές στον κόσμο που παρακολουθεί και τιμάει την καλή μουσική, που όπως αποδείχτηκε για ακόμα μια φορά, δεν είναι λίγοι!      
icon more

 30-3-2012 Ραδιοτηλεόραση (Δισκοκριτική)

Δεκατέσσερα τραγούδια - χαμόγελα κοσμούν την δεύτερη δισκογραφική δουλειά της εξαιρετικής Αντιγόνης Κατσούρη, από τα οποία ξεχωρίζουν το Είχες στα μάτια ένα φως του Γιάννη Νικολάου και το Ζηλεύουνε τους τολμηρούς, όπου συμμετέχει ο Λάκης Παπαδόπουλος.
 
28-6-2011 Μουσικόραμα
Μέσα σε μία κατάμεστη αίθουσα, με εκλεκτό ακροατήριο, η Αντιγόνη Κατσούρη μας εντυπωσίασε για ακόμα μια φορά στην τελευταία εμφάνιση που έκανε στην μουσική σκηνή της Αθήνας «Οξυγόνο», στις 2 Ιουνίου.
Έχοντας επιλέξει ένα πολύ ενδιαφέρον, ποικίλο και δύσκολο ρεπερτόριο, σε διάφορα είδη μουσικής, διασκευασμένα και προσαρμοσμένα άψογα στην προσωπικότητά της, από Scorpions, Loreena McKennit, Dulce Pontes, Edith Piaf, Zaz, μέχρι Χατζiδάκη..
icon more
9-3-2011 Μουσικόραμα
Μαζί με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου ……  τραγούδησε και έπαιξε πλήκτρα η Αντιγόνη Κατσούρη, ανερχόμενη και ιδιαίτερα ταλαντούχα τραγουδίστρια, η οποία ερμήνευσε εξαιρετικά διάφορα πολύ δύσκολα τεχνικά τραγούδια του ελληνικού και ξένου ρεπερτορίου, στα οποία περιλαμβάνονταν και τραγούδια του Βασίλη Παπακωνσταντίνου αλλά και τραγούδια από το πρώτο cd της, «Ουράνιο Τόξο», που κυκλοφόρησε πρόσφατα. Η φωνή της Αντιγόνης, μελωδικότατη και ιδιαίτερη, ξεσήκωσε και συγκίνησε το ενθουσιώδες κοινό, που συνεχώς χειροκροτούσε και αποθέωνε τους καλλιτέχνες, ενώ

icon more
 
28-2-2011 Εφημερίδα Πρωινός Λόγος
...τραγούδησε και έπαιξε πλήκτρα... η συντοπίτισσά μας, Αντιγόνη Κατσούρη, η οποία ερμήνευσε εξαιρετικά διάφορα τραγούδια του ελληνικού και ξένου ρεπερτορίου, στα οποία περιλαμβάνονταν και τραγούδια του Βασίλη Παπακωνσταντίνου αλλά και τραγούδια από το πρώτο cd της, «Ουράνιο Τόξο», που κυκλοφόρησε πρόσφατα. Η φωνή της Αντιγόνης, μελωδικότατη και με έντονο εσωτερικό δυναμισμό, ξεσήκωσε και συγκίνησε το κοινό, που την καταχειροκρότησε πολλές φορές, ακόμα και κατά την διάρκεια των τραγουδιών, δημιουργώντας ένα κλίμα που λίγες φορές έχουμε ζήσει, προκαλώντας μας θαυμασμό και ικανοποίηση...και ταυτόχρονα γεμίζοντάς μας σκέψεις και προβληματισμό, αφού η πόλη μας δεν αξιοποιεί τα ταλέντα της όπως πρέπει, με αποτέλεσμα να μην ακούμε συχνά τέτοιες φωνές στις σχετικές εκδηλώσεις των αρμοδίων φορέων.
 
  3-10-2010 Μουσικόραμα
 H περίπτωση της Αντιγόνης Κατσούρη αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα σε σχέση με το πώς μπορεί μία νέα καλλιτέχνις, με όνειρα και ιδανικά και έχοντας οπωσδήποτε αυτογνωσία και ταλέντο, να επιβάλει την παρουσία της στο καλλιτεχνικό στερέωμα,  χωρίς να χρειαστεί να μπλεχτεί, προκαταβολικά ή εκ των υστέρων, σε «κυκλώματα» και χωρίς να προβεί σε «εκπτώσεις» μουσικές ή ηθικές.
Με μοναδικό όπλο της το πλουσιοπάροχα δοσμένο ταλέντο της στην μουσική και την εξυπνάδα της, η Αντιγόνη είναι μία καλλιτέχνης που πιστεύει πολύ στην δύναμη της θέλησης και της αξιοπρέπειας και δεν θέλει με κανένα τρόπο να κάνει συμβιβασμούς στην ποιότητα της μουσικής της αλλά και της ίδιας της προσωπικότητάς της. ………… Για τον λόγο αυτό, η Αντιγόνη στα μάτια των ακροατών  ξεπροβάλλει όχι μόνο ως μια φωνή ιδιαίτερη και καθηλωτική, αλλά και ως ένας άνθρωπος που, πηγαίνοντας κόντρα στο κατεστημένο , εκπροσωπεί και τους ίδιους σ’ αυτό το ταξίδι στο όνειρο, δείχνοντας τον δρόμο με την μεγάλη σεμνότητα και ευαισθησία που την διακρίνει, ενώ παράλληλα δεν ξεφεύγει και από πνεύμα της εποχής, αφού πρόκειται για μία κοπέλα μοντέρνα που έχει μοναδική ικανότητα στο να πιάνει, όταν χρειάζεται, τον παλμό και την σκέψη των νεαρότερων αλλά και των μεγαλύτερων ηλικιών………
Η Αντιγόνη επελέγη επίσης να τραγουδήσει στην συναυλία υπέρ της «Ρωμιοσύνης» που διοργάνωσε πρίν τρείς μήνες η μη κυβερνητική οργάνωση του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων, ενώπιον του Πατριάρχη και πολλών εκλεκτών προσκεκλημένων στο Πολεμικό Μουσείο Αθηνών, μαγεύοντας στην κυριολεξία τους πάντες με τις συγκλονιστικές ερμηνείες της, και αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά την ικανότητά της να προσαρμόζει ιδανικά το ευρύ και ποικίλο ρεπερτόριό της, ανάλογα με την περίπτωση….»  
icon more
 
2-2010 Presscode
…Δεν είναι τυχαίο το ότι προσελκύει, λόγω της πολύπλευρης προσωπικότητας και του ιδιόμορφου τρόπου έκφρασης στην ερμηνεία της, ένα ποικιλόμορφο πλήθος ακροατηρίου, στο οποίο κάθε φορά προσαρμόζει προσεκτικά το ρεπερτόριό της και αυτοσχεδιάζει με τον πιο ταιριαστό τρόπο, με γνώμονα της πάντα, όπως γίνεται άμεσα αντιληπτό, την ποιότητα και τον σεβασμό προς αυτούς.
 
 11-2009 Δίφωνο
 Στην μουσική…μέσω νομικής! Στην πρώτη δισκογραφική δουλειά της εναλλάσσονται με πνεύμα μουσικής ελευθερίας το ύφος, το στιλ, οι ρυθμοί και τα ηχοχρώματα…  Το εντυπωσιακό στην περίπτωσή της, πέραν της διαπίστωσης ότι διαθέτει ένα πολύ όμορφο φωνητικό ηχόχρωμα, αλλά και επεξεργασμένη μουσικότητα που φανερώνει πολυετείς ωδειακές σπουδές) είναι το γεγονός πως… / Έχει κυκλοφορήσει τον πρώτο της προσωπικό δίσκο ως τραγουδίστρια – μια ιδιαιτέρως φιλόδοξη παραγωγή ομολογουμένως../ πρώτη πανελλαδική περιοδεία της, με το γκρούπ που θα την συνοδεύει να απαρτίζεται από εξαιρετικούς Έλληνες και ξένους μουσικούς….. (ολοσέλιδη παρουσίαση).
 
7-7-2010 Μουσικόραμα
Η Αντιγόνη Κατσούρη μας εξέπληξε πρίν από λίγους μήνες, με την πρώτη της προσωπική δισκογραφική δουλειά, «Ουράνιο Τόξο», που κυκλοφόρησε από την Protasis και η οποία, δυναμική και αισιόδοξη, ξεπρόβαλε στην κυριολεξία σαν πραγματικό Ουράνιο Τόξο μέσα από το θολό μουσικό τοπίο της εποχής μας, με μια φρέσκια, χαλαρωτική και αέρινη διάθεση, διάχυτη σε όλα τα ποικίλα και πολυδιάστατα τραγούδια της. Μαγευτική και  ιδιαίτερη φωνή, ευαίσθητη και γεμάτη «χρώμα» ερμηνεία που καθηλώνει...»  
icon more                          
 
 30-10-2009 Δίφωνο (Δισκοκριτική) 
…είμαι σίγουρος πως το όμορφο φωνητικό ηχόχρωμά της δεν θα την προδώσει!
 
10-2009 Ο κόσμος του Επενδυτή
Είναι φανερό πως πήρε πολύ στα ζεστά την υπόθεση του δίσκου της, επιστρατεύοντας επί τούτο πέντε ενορχηστρωτές και είκοσι μουσικούς στο στούντιο, για να υποστηρίξουν τα τραγούδια που έγραψαν ο Άρης Κλεισούρας, ο Ηλίας Κατελάνος, ο Βασίλης Καζούλλης και η ίδια...
 
 8-9-2009 Εφημερίδα Ηπειρωτικά Νέα
Tην δεξίωση του κ. Μάικλ Δουκάκη ομόρφυνε με την παρουσία της και με τις μοναδικές ερμηνευτικές της ικανότητες, η γνωστή και ιδιαίτερα αγαπητή μουσικός, Αντιγόνη Κατσούρη, η οποία ……….. μας χάρισε μοναδικές μουσικές στιγμές, ερμηνεύοντας και παίζοντας στο πιάνο αξέχαστες επιτυχίες της ελληνικής δισκογραφίας, ενθουσιάζοντας με την μελωδικότητα και την ευαισθησία της φωνής της τους εκλεκτούς παρευρισκομένους.
 
7 και 8/2009 Επιλογές 
Ένα Αστέρι γεννήθηκε! (Πολυσέλιδο αφιέρωμα)
 
24-6-2009 Εφημερίδα Πρωινά Νέα 
…καθαρή, μελωδική φωνή και ευαίσθητη ερμηνεία που μας εντυπωσίασε ιδιαίτερα!
 
 11-4-2009 Εφημερίδα Πρωινός Λόγος
Με μουσική παιδεία!! Πρόκειται για μια ταλαντούχα καλλιτέχνιδα, με μουσική παιδεία και ήθος ! Όσοι την παρακολουθούν, και είναι πολλοί αυτοί, έχουν τώρα την δυνατότητα να την ακούσουν από το cd που περιλαμβάνει πολύ ωραία τραγούδια ! Η Αντιγόνη Κατσούρη έχει χαρίσματα που την κάνουν να ξεχωρίζει στον μουσικό χώρο…
 
 12-3-2009 Εφημερίδα Πρωινά Νέα
Kαλλιτέχνης με παιδεία !  Την προίκισε ο Θεός με φωνή και εμφάνιση… η κα Κατσούρη κοσμεί τον καλλιτεχνικό χώρο και αξίζει της προσοχής όλων όσων αγαπούν το καλό ποιοτικό τραγούδι. Είμαι σίγουρος ότι σε λίγο καιρό όλη η Ελλάδα θα μιλάει γι’ αυτήν..
 
 1-2009 VIP
Η νέα ερμηνεύτρια Αντιγόνη Κατσούρη μας αποκαλύπτεται και μας τραγουδά δίνοντας μας αισιοδοξία για τις στιγμές μας…(ολοσέλιδη παρουσίαση)
 
12-2009 kaloydia.blogspot.com
…εξαιρετικό τραγούδι… υπέροχη φωνή… μοναδικοί στίχοι..ακούστε το και ταξιδέψτε!»
  
11-2009 giotagossipgirl.blogspot.com
Είναι ένας αξιόλογος και γλυκύτατος άνθρωπος που σε κερδίζει αμέσως… / στο cd έχει γίνει μία ιδιαίτερα προσεγμένη για τα ελληνικά δεδομένα παραγωγή, από κάθε άποψη (μουσική-στίχοι, εξώφυλλο, πολυσέλιδο έγχρωμο ένθετο με δεκάδες φωτογραφίες και γραφικά...
 
5-9-2009 sohosfm
Ουράνιο Τόξο με χρώματα και μελωδίες από ξεχωριστούς έντεχνους, pop, έθνικ και lounge ήχους σε πρωτότυπους συνδυασμούς…! Μια ξεχωριστή δισκογραφική δουλειά, από την Αντιγόνη Κατσούρη, που σαν πραγματικό Ουράνιο Τόξο ξεπροβάλλει μέσα από το θολό μουσικό τοπίο της εποχής μας, φρέσκια, χαλαρωτική και αέρινη. Μαγευτική και ιδιαίτερη φωνή, ευαίσθητη ερμηνεία που καθηλώνει, σε τραγούδια δικά της αλλά και άλλων καταξιωμένων καλλιτεχνών όπως ο Βασίλης Καζούλης, ο Ηλίας Κατελάνος και ο Άρης Κλεισούρας, σε ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Εξαιρετικοί μουσικοί, ανάμεσά στους οποίους ο Πάρης Περισυνάκης, ο Αλέξανδρος Αρκαδόπουλος, ο Βαγγέλης Καρίπης, ο Θωμάς Κωνσταντίνου και πολλοί άλλοι…..
icon more
 
 16-1-2010 alashop
…Με τη φρεσκάδα, το μεράκι και το ταλέντο που τη διακρίνει, τραγουδά με τη συνοδεία ενός πιάνου, δίνοντας ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα…
icon more
 
Ghosthouse 22
 
 
Share

создать сайт